krokodillentang.nl

Webshop van Sanvar in een stabiele niche markt

Bezoek website


Overde website

Datum overname: 21 november 2017
Platform: WordPress
Laadsnelheid: 1,8 sec (A)


De krokodillentang is een open haard tang geproduceerd door de Duitse fabrikant Goldmanns Innovate. Het product heeft een innovatief design en het gebruiksgemak staat voorop van dit product. Door de mechaniek van deze tang, kunt u de krokodillentang met een hand bedienen en grijpt het elk houtblok vast. In oktober 2017 werd de website www.krokodillentang.nl te koop aangeboden door het bedrijf Lov It, gevestigd in Groningen. Naast de krokodillentang, wordt ook de Goldmanns haardstel en de Stikkan aanmaakhoutklover verkocht.

De webshop werd onder de loep genomen en bleek een geschikte kandidaat voor overname. Eind november werd de webshop overgenomen en sindsdien heeft Sanvar een aantal aanpassingen doorgevoerd om de conversie te verhogen. Met name werd er ook gefocust op de SEO van de website, zodat er meer bezoekers de webshop bezoeken. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een gemiddelde omzetstijging is van 24% tegenover vorig jaar.

Wilt u meer informatie ontvangen als investeerder? Wij zijn op zoek naar extra financiering om bestaande webshops over te nemen. Op onze e-commerce pagina kunt u meer informatie vinden en onze brochure downloaden. Hierin staat het gehele proces omschreven tijdens de overname van webshops.


Hoofdpagina

Productpagina

productpagina-krokodillentang

Veelgestelde vragen

faq-krokodillentang

Anderewebsites