antibarbari-open.nl

Functionele website voor het grootste studentenvoetbaltoernooi in Nederland

Bezoek website


Overde website

Opgeleverd: 21 februari 2017
Platform: WordPress
Snelheid GTMetrix: 1,8 sec (A+)


RSV Antibarbari is de studentenvoetbalvereniging van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ieder jaar organiseert Antibarbari een grootschalig voetbaltoernooi voor WO- en HBO studenten uit heel Nederland. Het motto van dit toernooi: “Drinken is belangrijker dan winnen”. Het toernooi wordt meestal eind april gehouden.

Het Antibarbari Open toernooi verwelkomt ieder jaar ongeveer 700 deelnemers. Al deze deelnemers moeten zich inschrijven en worden ingeschreven via de website. De commissie van het Antibarbari Open benaderde Sanvar Webdesign met de vraag of dit mogelijk was.

Het resulteerde in een razendsnelle website met een duidelijke structuur. De website rankt al na een paar dagen op het belangrijkste zoekwoord “antibarbari open”, waardoor potentiële deelnemers snel de website kunnen vinden. Door duidelijke call-to-action knoppen, is het voor de gebruikers erg gemakkelijk om een team in te schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk bij de inschrijving, om direct het inschrijfgeld te betalen via iDEAL of een bankoverschrijving.

 

Hoofdpagina

Inschrijfpagina

inschrijf-formulier

Contactpagina

contact-pagina

Anderewebsites